Esquema per temes

 • ADMINISTRACIÓ I FINANCES

  aula de gestió administrativa

  L'objectiu d'aquest cicle és formar persones responsables amb capacitat d'adaptació i coneixements adients per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals, comptables, fiscals i financers de una empresa pública o privada. Tot això sota el marc de la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.
 • Que aprendràs?


  Al món de l’empresa són molt valorats els professionals capaços de gestionar l’àrea d’administració. Es a dir, de fer-se càrrec de tasques com ara controlar les existències, gestionar els pressupostos i administrar les finances i la tresoreria. Aquests estudis tenen com a objectiu el formar experts en organitzar l’administració i la gestió del personal, les operacions econòmic-financeres i l’assessorament a clients.
  Formació en els centres de treball (FCT), mitjançant un conveni que subscriuen l'escola i l'empresa. 


 • Durada i horari

 • Titulació i accés

  Titulació: Tècnic/a superior en administració i finances
   

 • On treballaràs?

  En grans, mitjanes o petites empreses, a qualsevol sector d’activitat, particularment al sector serveis, així com en les administracions públiques portant a terme tasques administratives de gestió i assessorament en les àrees laboral, comercial, comptable i fiscal per oferir un servei d’atenció als clients i als ciutadans; realitzant tràmits administratius amb les administracions públiques i gestionant l’arxivament i les comunicacions de l’empresa.